Plåttak2018-10-05T09:50:24+00:00

Plåttak

Vår plåtavdelning sysslar med takrenoveringar, byte av plåttak, Bygger ni nytt kan vi hjälpa er med plåttaket, börjar ert gamla tak vara slitet så fixar vi hela takrenoveringen, vi tar bort det gamla taket, lagar om det behövs och lägger nytt plåttak.

Vi lägger allt, Trp, plåt med tegelprofil och falsade tak= bandtäckningar/skivtäckningar. Skorstensbeslag, skorstenshuv, hängrännor, stuprör, fönsterbleck, snörasskydd, taksäkerhet.

Dags för nytt tak?

Vi utför arbeten med byggnadsplåt i Skellefteå med omnejd och inget jobb är för litet eller för stort för oss. För vissa hus är ett plåttak det tidstypiska och enda alternativet, medan ett plåttak på ett modernare hus kan ge stora möjligheter till kreativa lösningar. Det finns många fördelar med att använda sig av plåt på tak eller fasad. Plåt är okänsligt för väder och vind, samtidigt som det inte kräver så mycket underhåll.

Ta kontakt med oss för att begära en kostnadsfri offert!

Falsade plåttak

I Sverige, och särskilt i de norra delarna, är plåttak en effektiv lösning eftersom snö lätt glider av vilket minskar antalet gånger du behöver skotta taket. Plåttak är generellt enkla att hålla rena. Det är dock viktigt att regelbundet se till att inget skräp ligger på taket eftersom de på lång sikt kan orsaka skador med fukt och rost. Vi tillverkar och monterar ditt falsade plåttak.

Kontakta oss när det gäller plåtarbeten

Mats Lindberg
Plåt & Brunnar –
Telefon: 070-646 01 87
E-post: mats@mewell.se

Mattias Lindberg
Sälj: Plåt –
Telefon: 070-363 14 01
E-post: mattias@mewell.se